2016. január 6., szerda

Skicc - egy tökéletesen személyes ajándék ötlet

Mindenki szeret ajándékot adni és/vagy ajándékot kapni. Én imádom kigondolni az egyedi ajándékokat, és ezeket részesítem előnyben a tucat meglepetésekkel szemben - nincs is jobb egy személyes csomagnál. Legyen az egy születés nap, esküvői nászajándék, névnapi meglepi, anyák napi kedvesség vagy ünnepi ajándék, mindig a legjobb ötlet egy személyes meglepetés, amit biztosan nem kap mástól és örökké eszébe jutunk az ajándékozottnak, mikor ránéz. 

Egy nagyon kedves ismerősöm elkezdett egy új dologgal foglalkozni - Skicceket gyárt. Nem akármilyeneket: nagyon egyedieket, személyre szólókat. Ezeket a rajzokat fotók és jellemleírás alapján készíti el egyénre szabva, így lesz tökéletesen különleges. Mivel ez a kép teljesen az ajándékozottat/magunkat mintázza meg (persze lehet saját részre is készíttetni), így felkerülhet a képre egy életszakaszt/eseményt meghatározó város, egy-vagy akár több házi kedvenc, és persze akár az egész baráti kör :)
Úgyhogy senki ne habozzon ha személyes/egyedi ajándékot keres, ez az egyik legjobb választás :)
Elérhetőséget és további képeket a facebookon ITT találsz.

A legjobb, ha helyettem beszélnek magukról a képek :)


Ő a kedves ismerősöm - Jucus, aki a Skicc megálmodója :)






2 megjegyzés:

  1. Ez aztán blogolás a javából, március van és január óta semmi új :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Igazából készülök egy újdonsággal, saját honlappal, amin folytatom az esküvői blogolást :) Hamarosan felteszem ide és ott lesznek minden héten új bejegyzések :) Örülök, hogy várod az új bejegyzéseket! Az új oldalon minden témáról részletesen fogok írni ígérem! Reményeim szerint áprilistól már élni fog, úgyhogy addig kérek egy kis türelmet, hogy az tökéletes legyen :) Bármilyen igénynek és kérésnek igyekszem eleget tenni, úgyhogy ha van amit nagyon olvasnál ne tartsd magadban :)

      Törlés