2015. augusztus 16., vasárnap

Extrémebb esküvők

Ha már itt a sziget fesztivál ideje (vagyis vége), akkor a témák közül nem maradhatnak ki az extrémebb esküvők.
Múlt évben egy kétgyermekes pár a sziget fesztiválon kelt egybe (bár ugye van egy sátor, ahol poénból 'kamu esküvőt' lehet kötni, de ők igazi házasságot kötöttek), amit a végén egy pocsolyába ugrással koronáztak meg.
Forrás
Forrás
Ebből az apropóból összeszedtem néhány extrémebb helyszínt:

  • Búvárkodás közben kimondott igen (leginkább a búvárkodás szerelmeseinek) - nem épp a leggyönyörűbb fotók készülnek az oxigén maszkkal, de az biztos, hogy felejtetetlen:



    Forrás
  • Annyira nem extrém, de nem is mindennapi régi villamoson összeházasodni. Kifejezetten szépen tud mutatni és az biztos, hogy egyedi és régies:




    Forrás
  • Igazán extrémnek mondható, ha egy hullámvasúton csattan el a hitvesi csók. Remélem ez csak a kép kedvéért fotózáshoz készült, mert amúgy biztos, hogy szörnyen elvont egy ötlet:
    Forrás
  • Nem hagyható ki egy olyan helyszín, ahova csak kötélen át lehet eljutni és valószínűleg nagyon fanatistának kell lenni hozzá, merthogy nem lesz nagy a násznép abban biztos vagyok - már azon se csodálkoznék, ha a tanuk sem követnék őket:

  • Muszáj megemlíteni az extrém sport közben tartott esküvőt (ide sorolható többek között vízi sportok közben-, síelés közben-, vagy bármelyik másik különleges sport során tartott esküvőt):

  • Végül, de nem utolsó sorban a hamupipőke mesevilágba beleillő esküvő:
Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése