2015. június 20., szombat

Kevesebb, mint 1 hónap...

Forrás
Nagyon gyorsan telik az idő, már benne vagyunk az utolsó hónapban. Elég furcsa érzés, most kezd igazán izgalmas lenni a szervezkedés, főleg, hogy meg voltunk hívva Csicsiék (egy barátnőm) esküvőjére, és persze mivel elkezdődött az esküvők sokasága - minden hétvégén hatalmas dudálásokkal kísért meneteket hallani a lakásból :)
Nagyon jól szervezett esküvő volt Visegrádon, a Nagyvillám étteremben, ahonnan el is csenünk néhány ötletet (persze az engedélyükkel:) amik még szuperebbé fogják varázsolni az esküvőt és elviselhetőbbé a várakozást. (amíg jön az ennivaló...)
Így most a hátralevő időben ezeket 'kell' előkészíteni (persze élvezem), forgatókönyvet kell írni és fixálni, asztalültetést csinálni - így megírni a kész ültetőket.



Nézzük csak mik történtek mostanában:
  • Voltunk a Bambuszbárban Dj Richie-vel és mivel Ő ceremónia mester is, át is beszéltünk az elejétől a végéig az esküvő menetét. Így már jóval nyugodtabb vagyok, hogy legalább néhány kérdés végleg a helyére került. (persze így is marad bőven kérdőjel :)
  • Eldöntöttük, hogy melyik dalra fogunk bevonulni (nagyon köszönöm Gézunak, hogy ebben engedett és Én választhattam :), a többi dalt Richire bízzuk
  • Megcsináltam a forgatókönyv nagyját, persze kérdések talán egészen a ceremónia kezdetéig lesznek... Elég részletesen beleírtam minden fázist, de az fontos, hogy mindegyik szolgáltatónak a Rá eső részt kell kiemelni, hogy arra tudjon koncentrálni :)
  • A lánybúcsút Adri szervezi, azt mondta nyugodtan hagyjam rá, hogy legyen benne némi meglepi is:)
  • Anya beszerezte az ujjlenyomat fához szükséges minden kelléket - nagyon szép lett!! :)

És mik a következő lépések:
  • A fotóssal (Herman Péter) is megnézzük a helyszínt és Vele is átbeszéljük, hogy mikor hova álljunk, hogy Ő a legjobb szögben tudjon fotózni
  • Elkészítjük az ültető kártyákat - ráírjuk a neveket, megcsináljuk az ültetést és a végleges listát
  • A játékokhoz szükséges hozzávalókat befejezzük
  • Leadjuk a helyszínnek/dekorosnak a végleges igényeket (DJ is kért 2 nagy asztalt...stb)
  • Beszélek a videóssal, anyakönyvvezetővel hogy nehogy elfelejtsen minket :)
  • Ha teljesen kész a forgatókönyv (az összes kérdés megválaszolásra került), akkor elküldjük a szolgáltatóknak és átbeszéljük Dórival

Lassan véglegesedik a vendégszám, le kell adnunk a létszámot és persze el kell készíteni, hogy ki-melyik asztalnál kapjon helyet. Ez nem könnyű és annál időigényesebb feladat, de igyekszünk a lehető legjobb megoldást megtalálni :)
Elég sok gyerek lesz, így jól fogják érezni magukat :) Emlékszem, mindig is nagyon szerettem esküvőkre járni - mert az olyan izgalmas -, főleg mikor jött az ifjú pár. Remélem Nekik is ilyen maradandó élmény lesz :)

Alig várom, hogy férj-és-feleség legyünk és hogy hordhassam ennek jelképét, a gyűrűt, de már nem is kell sokat várni, hipp-hopp elmegy az idő :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése